mathiasjonsson

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Blandad kompott

Av Mathias Jönsson - 23 april 2009 23:34

Så var det torsdagkväll igen och bara en arbetsdag kvar på denna veckan... Tiden går så sjukt fort, känns som det bara är måndag och fredag hela tiden!


22 man ikväll på träningen. Det är nuförtiden alltid bra folkat på träningarna vilket är jättekul. Fredrik "Figge" Sjöstedt gjorde en kanonträning och visade att han tänker ta upp kampen om platserna i startelvan!


F.d TFF-spelaren Michael Mensah gjorde idag mål för sitt Syrianska. Matchen förlorades med 1-2 mot Mjällby. Detta var Mensahs tredje mål för säsongen och med det ligger han tvåa i skytteligan i Superettan efter 3 omgångar.


Inter 1-0 Sampdoria i italienska cupens semifinal. Målskytt? Jovisst, Zlatan Ibrahimovic i den 27:e minuten! Målet hjälpte föga då Sampdoria vann första matchen med 3-0 vilket tar dem vidare till final.


Andrei Arshavin släckte i 4-4 matchen mellan Liverpool och Arsenal på Anfield Road alla Liverpooldrömmar om deras första Premier League guld. Manchester United vann programenligt med 2-0 över Portsmouth och leder nu ligan med 3 poäng före just Liverpool och man har dessutom en match mindre spelad.


Jag utropade för längesen Manchester United som ligasegrare men ett par halvknackiga resultat sista månaden har gjort att Liverpool kommit närmre och närmre men nu känns det alltså klart... igen!


Imorgon startar Ishockey-VM!!! Jaha?


AIK gick idag upp i serieledning i Allsvenskan sedan man vunnit borta mot Örgryte med 1-0. Örgryte å sin sida ligger förankrade i botten med 0 poäng och en pinsam målkvot på 1-13.


2008 års mästarlag Kalmar FF åkte på en ny mina uppe i Örebro då man förlorade med 2-1. Kalmar är segerlösa efter 5 omgångar och ligger näst sist med sina två poäng.


Trelleborgs FF förlorade igår borta mot Häcken med 1-0. Nog snackat om det...


Nästa match för TFF är hemma mot jumbon Örgryte på fredagen den 1:a maj!


Skönt då att även Malmö FF inkasserade sin första förlust igår...


Förre Manchester United spelaren Roy Keane blev idag utsedd till ny Manager för Ipswich Town i Championship (engelska andradivisionen).


Fan vad jag saknar Kristoffer "Ekan" Ekström! Han är inte bara en otroligt duktig fotbollsspelare utan även en supertrevlig kille utanför plan.


Jag tittade ikväll på Grannfejden på TV3 med Robert Aschberg som programledare. Jag säger bara, bli ALDRIG ALDRIG ovän med din granne! Vilka stolpskott det finns i detta avlånga land...


Glöm inte bort att kika in på http://www.laget.se/ostratorpsgif imorgon där en "inför match" med en Matchens profil kommer imorgon!


Forza Torp


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mathias Jönsson - 1 februari 2010 08:00

Min blogg Lagledarens Funderingar byter skepnad och övergår nu till Två Gröna Hjärtan som du finner här: http://www.mathiasbloggar.com/   Därmed kommer denna sidan att upphöra inom kort och jag hoppas att Ni hittar till den andra bloggen nämnd ov...

Av Mathias Jönsson - 28 januari 2010 23:45

Efter gårdagens poängtapp för Arsenal borta mot Aston Villa (0-0) så drygade Chelsea ut sin ledning av Premier League. Med en match mindre spelad än Manchester United och Arsenal så leder man med en poäng före United och två poäng före Arsenal.   ...

Av Mathias Jönsson - 27 januari 2010 12:15

Efter söndagens exit från FA-cupen i fjärde omgången där Arsenal förlorade borta mot ett hungrigare Stoke med 3-1 är det ikväll dags för en ny Premier League batalj, den här gången borta mot Aston Villa. Låt oss hoppas att Arsene Wenger pånytt gör ni...

Av Mathias Jönsson - 21 januari 2010 17:30

Arsenal tog igår en superviktig seger då man vände 0-2 underläge hemma mot Bolton till seger med 4-2. Stor segerorganisatör var som vanligt lagkaptenen Cesc Fabregas som igår gjorde sitt 11 seriemål för säsongen. Imponerande resultat för en mittfälta...

Av Mathias Jönsson - 20 januari 2010 09:30

Igår var det dags för årets tredje träningspass för Benny Mårtenssons manskap.   Det var full fart från början och spelarna ska vara mycket nöjda med ett bra genomfört pass. 18 spelare deltog igår och de nya killarna från Lilla Beddinge  ramlar i...

Presentation

Omröstning

Vem vinner division 5 Södra 2010?
 ÖT-Smygehuk FF
 Anderslövs BoIK
 Blentarps BK
 Bosniska FK Behar
 Hammenhögs IF
 IFK Simrishamn
 IFK Ystad FK
 Kiviks AIF
 Liga 06 IF
 Sjöbo IF
 Skivarps GoIF
 Sövestads IF

Fråga mig

0 besvarade frågor

Mathias Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards