Jag och min eviga reskamrat Alexander "Alex i Södan" Nilsson tog flyget från Kastrup mot London på torsdag förmiddag för att se Arsenal - Fulham på Emirates Stadium på lördagen.

London bjöd på ett underbart vårväder under fredagen med strålande solsken och 15 grader.

Vi gick en rundtur på Emirates Stadium på fredagen. Vilken multiarena det är!!! Helt sanslöst! 60432 åskådare är kapaciteten.

Vi fick komma ner i Arsenals omklädningsrum och andas den ljuvliga Arsenalluften... Det var STORT för ett Arsenalfan!!!

Mr Arsene Wenger hade ritat och nogrannt bestämt varje detalj i omklädningsrummet. Lagkaptenen satt till exempel alltid i centrum! Spelarna satt tillsammans precis som varje lagdel spelar ihop i en startelva. Först kom målvakten, sen försvararna, mittfältarna, anfallarna och sist avbytarna.

Taket var specialbyggt så att Mr Wenger aldrig behövde höja rösten... alla i rummet hörde ändå! Vi fick reda på att Mr Wenger aldrig skäller på spelarna i halvlek. Först får spelarna sitta 7-8 minuter själva helt tysta och gå igenom matchen i sitt eget huvud. Sen kommer några förhoppningsvis kloka ord från "Le Boss" som kanske kan förändra matchbilden.

Andreas "Balten" Jönsson, hans far Mats och farbror Anders anlände även de till London under fredagen... Några kalla slank ner!

Så till lördagen och matchen.

Sist vi var i London för att se Arsenal fick de bara 1-1 hemma mot Middlesbrough så man hade stora förhoppningar om en seger mot Fulham trots vårt skrala facit med 4 raka oavgjorda matcher där de 3 senaste dessutom slutat 0-0.

Matchen var jämn inlednigsvis och Arsenal hade problem framförallt framåt. Närmst mål var Robin van Persie som ofattbart missade sin nick från 4-5 meter... RvP brände ytterliggare ett friläge under första halvlek.

I andra halvlek prickade RvP stolpen med ännu en nick och Abou Diaby fick på en praktnick efter hörna som målvakten flaxar till på och lyckas rädda på mållinjen! Matchen slutar 0-0 och publiken buar ut sina favoriter...

Andrei Arshavin lär bli mycket nyttig för Gunners när han blivit varm i kläderna. Vilket spelsinne killen ligger inne med!

Annars tyckte jag att lagkaptenen Kolo Touré och duracellkaninen Denilson var bäst i ett blekt Arsenal.

Söndag middag var man hemma igen och fick äntligen mysa med familjen igen...

Härligt med en ny seger för Östra Torp! Den här gången var det Heleneholm som fick smaka på Torps målfarlighet i 4-2 segern.

Kul att Filip Zahn fortsätter göra mål. I lördags blev det ännu ett och han är uppe på tre mål efter två matcher.

Andreas Sonesson och Kaj Nurmi gjorde comeback i torptröjan och var mycket duktiga dessutom enligt rapporter.

Imorgon tisdag är det dags för träning igen. 20.00-21.30 på Smygehamns grusplan.